Ristorante Da Umberto

God förmiddag, god förmiddag! Hoppas du är redo för ett nytt rekommendationsinlägg, för det är vad du kommer få läsa idag. En underbar dag som denna hade jag tänkt rekommendera en restaurang i Kungälv, den heter Ristrante Da Umberto.

Ni som har läst min blogg under en längre period vet säkert om att jag älskar att äta ute på restaurang, det är något med det som ger en lite lyxig känsla. Det är dessutom väldigt skönt att slippa laga maten själv. Eftersom jag har ett stort intresse av att äta på restaurang har jag provat en del. Ristorante Da Umberto är en restaurang i Kungälv som definitivt ligger högt upp på listan av de bästa restaurangerna här omkring. Det är i alla fall min personliga åsikt. Det finns några anledningar till varför jag gillar dem så mycket som jag gör. En anledning är för att de har extremt god mat, alla rätter som jag har testat är gudomligt goda och jag njuter alltid av varje tugga. Den andra anledningen är för att de har riktigt bra service, de är tillmötesgående och ser alltid till att man har det bra under sitt besök. Den sista anledningen är för att de har en mysig restaurang som genast medför ett lugn i kroppen, en så mysig restaurang har jag nog aldrig besökt tidigare. Om ni har varit där och provat deras mat skulle jag gärna vilja veta vad ni tycker om dem. Ifall ni inte har besökt dem tycker jag definitivt att ni borde besöka deras restaurang i Kungälv, efter det kan ni lämna en kommentar här så jag kan få veta er uppfattning.