Alltid catering på menyn

Vi bor i Borås och i helgen så ska vi ha en liten fest så det ska bli riktigt roligt. Vi brukar varje år försöka att anordna en liten sommarfest för våra vänner och en del av familjen. Jag är svag för välsmakande mat, det har jag alltid tyckt. Det började i tidig ålder, som liten var jag inte så intresserad av godis och annat som alla andra barnen älskade. Istället så åt jag oliver, lufttorkad skinka och andra tilltugg som de vuxna åt. Nu ska vi ha fest på lördag och då ansvarar jag för maten, när jag får bestämma så blir det catering i Borås. Jag köper cateringen av ett företag som heter Mörlanda Livs AB. De erbjuder catering i Borås, Alingsås, Herrljunga och Mölndal bland annat. De har bred erfarenhet inom matbranschen och catering. De erbjuder olika varianter av catering, mestadels smörgåstårtor men också andra typer av cateringrätter. De har också köttbrickor, tapas och andra typer av rätter av olika karaktär influerade av olika länder runt om i världen. Jag älskar deras olika köttbrickor som de erbjuder på Mörlanda Livs, i helgen ska vi beställa en variant som heter Exotiskt Festfat, den är jag svag för. Då är det lite olika typer av kallskuret tillsammans med massa fräsch frukt och liknande. Det brukar alltid bli succé med mat ifrån Mörlanda.