En lunch för att umgås

Jag gillar att gå ut och äta en god lunch i Vänersborg vid lunchtid. Det är inte så att jag inte gillar att göra mina egna lunch, men ibland är det bra att komma bort från kontoret och äta på stan. Det är ju också en lyx att kunna gå ut och äta en lunch på stan.

Det känns också mindre slösaktigt om man går tillbaka till jobbet direkt efter lunchen. Att köpa lunch innebär att du har ätit något, oavsett om det bara handlar om en smörgås eller om du äter buffé.

Jag brukade alltid sitta ensam, men nu försöker jag alltid sitta med andra människor. Lunch handlar om att umgås, inte om att äta ensam (om man inte vill det såklart)!

Du kommer också att känna dig mindre skyldig. Du vet att du kommer att äta ändå, men nu har du åtminstone pratat med någon och slagit två flugor i en smäll. Och om någon bjuder ut dig på lunch, gå med på det. Lunch handlar också som sagt om att umgås!

Förhoppningsvis har det här blogginlägget övertygat dig om att det kan vara kul att gå ut och äta lunch när du vill! Jag har några vänner som bara äter ute till lunch, till och med ibland när de har med sig en matlåda.

Sedan tror jag att ni alla kan hålla med om att matlagningen ibland är tråkig och jobbig, det är inte alltid något man orkar med på kvällen efter att man kommit hem från jobbet. När matlagningen är för jobbigt är det perfekt att ha möjligheten till att gå ut på stan och äta. Finns inte den möjligheten är det självklart viktigare att få med sin en matlåda varje dag. Så mitt budskap är helt enkelt, gå ut på stan och ät en lunch i Vänersborg och umgås med kollegor och vänner.